Voor wie


Bijna iedereen erkent de klimaatverandering. Dat komt omdat we het zelf merken; zomers zijn warmer en natter en winters zijn minder streng. Ja, ons klimaat is de laatste 30 jaar veranderd.

Er moet wat gebeuren en u voelt zich verantwoordelijk. U bent ervan doordrongen dat de cultuur en het gedrag van uw bedrijf of organisatie ook van invloed zijn op de resultaten. Het is tijd om actie te nemen.

Feit? Bedrijven die meegaan in de duurzame trend floreren meer. Bedrijven die dat niet doen, komen uiteindelijk in zwaar weer terecht.

Wilt u serieus aan de slag met milieubeleid?
Misschien stond dit voornemen al meerdere malen op de agenda, maar komt het niet uit de startblokken omdat u niet weet waar u moet beginnen. Of omdat de financiële middelen ontbraken.
Misschien zijn die financiële mogelijkheden er nu wel?
Misschien heeft u al wel wat stappen ondernomen, maar weet u dat het beter kan.

Uitbesteden dan maar, dat milieubeleid?
Denkt u dat dat in de papieren kan lopen? Niet als het stap voor stap gebeurt met kennis van zaken en op basis van een doordacht plan.
Een investeringsplan dat rekening houdt met uw financiële mogelijkheden is natuurlijk noodzakelijk.

Hoe werkt dat dan, werken met Groenerbouwen?
We hebben eerst een goed gesprek. Dat eerste gesprek bij u op locatie is vrijblijvend en gratis.

Voorwaarde gratis;
afstand maximaal 100 km rondom Vreden.

In dat gesprek bepalen we uw doelen, bespreken we wat u wil bereiken en in welke tijd. Kortom, u bepaalt welke ondersteuning of hulp of u nodig heeft en wat u zelf wilt doen.

kaart

Kan de particuliere wooneigenaar ook bij Groenerbouwen aankloppen?
Jazeker. Bent u particulier en wilt u serieus energie besparen en een meerjarenplan voor uw bestaande of nieuwe woning? Ook voor u is het eerste gesprek gratis en vrijblijvend.

Voorwaarde gratis;
afstand maximaal 50 km rondom Vreden.

Waarvoor kiest u?
Doorgaan zoals u nu doet, zonder het inhuren van deskundigheid om het milieubeleid uit te stippelen? Of gaat u aan de slag met uw milieubeleid en neemt u een betrouwbare vakman in de arm?

Als u mijn contactformulier invult, kan dat zomaar eens uw eerste stap zijn richting een beter milieubeleid. En dat levert u veel op!

Milieuvriendelijk product introduceren?
Wat ik verder nog doe? Ik help ondernemers en organisaties met het in de markt zetten van duurzame bouwgerelateerde producten. U krijgt advies en informatie over:

  • Met welke wetgeving u te maken gaat krijgen.
  • Welke normen en richtlijnen bepalend zijn voor succes.
  • Hoe en welke subsidies kunnen bijdragen uw doel te bereiken.

Meer weten? Neem dan contact op.